FarmaBLOG

  • Mayıs 25, 2023

    Keratin bakımı, saç, cilt ve tırnaklarda doğal olarak bulunan bir protein olan keratin ile aşılanmış ürünlerin ve bakımların kullanılmasıyla saça bakım yapma işlemidir. Peki keratin tedavisinin dönüştürücü etkileri, keratinle tedavi edilen saçlar için uygun bakım ve tedaviyi takip eden önemli hususlar nelerdir?

    blog
  • Mayıs 25, 2023

    Saç köpüğü, farklı saç tiplerinde şekillendirme sağlamasıyla giderek daha popüler hale gelen çok yönlü bir saç ürünüdür. Hem şekillendirme hem de sağlıklı saç bakımı için çeşitli faydalar sunan hafif, köpük formunda bir üründür. Peki saç köpüğünün çeşitli faydaları ve etkili bir şekilde kullanımına dair ipuçları nelerdir?

    blog
  • Nisan 06, 2023

    A vitamini, yağda çözünen bir vitamindir ve sağlıklı görüş, cilt ve bağışıklık sistemi işlevinin korunmasında hayati bir rol oynar. Önceden oluşturulmuş (premade) ve provitamin A olarak iki şekilde bulunur.

    blog
  • Nisan 05, 2023

    E vitamini, sağlığın korunmasında hayati bir rol oynayan önemli vitaminlerden biridir. İnsan vücudundaki hücreleri serbest radikallerin neden olduğu hasarlardan korumaya yardımcı olan güçlü bir antioksidan olması en önemli ve öne çıkan özelliğidir.

    blog
  • Mart 21, 2023

    Omega-3 yağ asitleri, optimal sağlığı korumak için gerekli olan temel yağları ifade eder. Beyin fonksiyonu ve kalp sağlığı için çok önemli olmanın yanı sıra bazı kronik hastalıkların riskini azaltmada etkili olabilirler.

    blog
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR