FarmaBLOG

  • Ekim 04, 2022

    Cildimiz, en kıymetli varlıklarımızdan biridir. Onu çok daha güzel bir görüntüye kavuşturmak için gösterilen yoğun çabanın temel nedeni de budur. Bu amaçla geliştirilen birçok ürün ve uygulama vardır. BB krem de bu ürünlerden biridir. Kore tarzı cilt bakım rutinlerinin yaygınlaşmaya başladığı dönemlerde adeta devrim yaratan bir ürün olan BB kremin avantajlı olduğu bilinse de bu avantajın kaynağı tam olarak bilinememektedir. Peki tam olarak BB krem nedir?

    blog
  • Temmuz 24, 2022

    Sağlık açısından birçok olumlu etkisi bulunan yeşil çay, pek çok bilimsel araştırmaya konu olmuştur. Bu araştırmaların temel nedeni, yeşil çayın faydalarıdır. İçerisinde çok miktarda antioksidan bulunduran, sağlığa faydalı mikro bileşenler ile daha sağlıklı bir vücut yapısına sahip olunmasını mümkün kılan yeşil çay, aynı zamanda vücudun zinde kalması açısından da önemlidir. Peki yeşil çay nedir? Yeşil çayın faydaları nelerdir?

    blog
  • Temmuz 24, 2022

    İnsan vücudunun %70 kadarının sudan oluştuğu bilinir. Vücutta bulunan dokularda ve kan hücrelerinde tem bileşen olarak su alır. Bu sebeple vücudun fonksiyonlarını sağlıklı bir şekilde yerine getirebilmesi için her gün belirli bir miktarda su içmek gerekir. Peki günde kaç litre su içilmeli? Su vücudumuz için neden önemli?

    blog
  • Temmuz 14, 2022

    Özellikle teknolojik gelişmelerin artması, etkisini sağlık alanında da göstermiştir. Bunun temel nedeni, teknolojinin gelişmesiyle birlikte bilimsel araştırma yöntemlerinin de gelişmesidir. Bunlarla birlikte sağlık alanında birçok ürün ve yöntem gelişmesi ortaya çıkmıştır. Ginseng ise esasen geleneksel tıpta neredeyse yüzyıllardır var olan, modern tıpta ise söz konusu gelişmelerle birlikte etkileri keşfedilen bir bitkidir ve ilaç endüstrisinde bu bitkinin yoğun olarak tercih edildiğini söylemek mümkündür.

    blog
  • Temmuz 05, 2022

    Gün içerisinde harcadığımız enerjiler, vücudumuzun yorgun düşmesine sebep olur. Bu durum ise dinlenmekle geçen halsizliklerin ortaya çıkmasına sebebiyet verir. Ancak yorgunluk, her zaman gün içerisinde yapılan hareket sebebiyle ortaya çıkmaz. Vücut açısından faydalı olan birtakım besinlerin eksikliği de yorgunluk hissini beraberinde getirir. Peki yorgunluk hissi neden olur? Nasıl geçer?

    yorgunluk, yorgunluğa ne iyi gelir
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR