FarmaBLOG

  • Şubat 07, 2022

    Folik asit, doğal olarak oluşan bir B vitamini olan folatın sentetik formudur. Folat, DNA ve diğer genetik materyalin yapılmasına yardımcı olur. Özellikle doğum öncesi sağlıkta önemlidir.

    folik asit, folik asit hamilelik, hamilelikte folik asit, folik asit kullanımı, folik asit eksikliği, folik asit faydaları
  • Ocak 17, 2022

    Kışın hangi meyve ve sebzeleri yemeliyiz? Soğuyan havayla birlikte ülkenin çoğu yerinde seçim yapabileceğiniz çok sayıda kış meyvesi ve sebzesi olduğu anlamına gelir. Hastalıklardan korunmak için bağışıklık sistemini destekleyen meyve ve sebzeleri sizin için inceliyoruz. Haydi bunlara bir göz atalım!

    kış meyve, kış sebzesi, bağışıklık
  • Nisan 17, 2022

    Güneş kremleri arasındaki temel fark, güneş ışınlarını nasıl engelledikleriyle alakalıdır. Fiziksel (mineral) güneş kremleri cildinizin yüzeyine oturur ve bir kalkan görevi görürken, kimyasal güneş kremleri güneş ışınlarını emerek daha çok sünger gibi davranır.

    güneş kremi, güneş koruyucular, güneş kremi farkları, fiziksel güneş kremi, kimyasal güneş kremi
  • Mart 14, 2022

    Çinko, vücudunuzun üretemeyeceği ve depolayamayacağı temel bir mineral olarak kabul edilir. Bu nedenle, diyetiniz yoluyla sürekli bir tedarik sağlamalısınız. Vücudunuzdaki çok sayıda işlem için çinko gereklidir.

    çinko, bağışıklık sistemi, çinko faydaları,
  • Mart 07, 2022

    Koenzim Q10, insan vücudunun hemen hemen her hücresinde bulunan ve hücrelerin mitokondrilerinde depolanan temel bir besindir. Koenzim, enerji üretimi ve DNA replikasyonu ve onarımında hayati bir rol oynar. Aynı zamanda, zararlı serbest radikalleri nötralize eden bir antioksidan görevi görür.

    Koenzim, koenzim q10, koenzim nedir, koenzim ne işe yarar, CoQ10
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR