FarmaBLOG

  • Mart 21, 2023 Vitaminler

    D vitamini, yağda çözünebilen ve vücutta depolanabilen vitaminlerden ve kalsiyum emiliminde, güçlü kemiklerin korunmasında önemli rol oynayan vücut sağlığı için gerekli besinlerden biridir.

    blog
  • Mart 05, 2023

    Egzama, her yaştan insanın yaşadığı ve çok yaygın görülen bir cilt rahatsızlığıdır. Özellikle kafa derisinde olmak üzere vücudun pek çok yerinde ortaya çıkabilir.

    blog
  • Mart 05, 2023

    Biotin, B7 vitamini veya H vitamini olarak da adlandırılan ve suda çözünen bir vitamindir. Vücudun birçok metabolik işlevinde özellikle proteinlerin, lipidlerin ve karbonhidratların metabolizması için de gereklidir.

    blog
  • Mart 04, 2023

    Deve dikeni aktarlarda sıklıkla karşımıza çıkan ve Anadolu’da en fazla Akdeniz Bölgesi’nde yetişen bir bitkidir ve insan sağlığı ve cildinde sayısız faydası olduğu bilinmektedir. Karaciğer fonksiyonlarına ve sağlığına destek sağlayan önemli bileşenler içermesinin yanı sıra yüksek kolesterol, şeker hastalığı, depresyon, reflü gibi pek çok rahatsızlık için ve cilde de faydaları bulunmaktadır.

    blog
  • Şubat 18, 2023

    Renk düzeltici krem kısaltması olan CC krem, cilt için birçok fayda sağlayan çok yönlü bir cilt makyajı ürünüdür. Cilt tonundaki renk eşitsizliklerini düzenlerken ve lekeleri gizlerken, hepsi bir arada makyaj bazı, fondöten ve güneş koruması görevi görür.

    blog
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR