FarmaBLOG

  • Aralık 25, 2023

    Kış mevsimi, soğuk hava ve artan virüslerin neden olduğu çeşitli hastalıklara zemin hazırlayan bir dönemdir. Bu mevsimde yaygın olarak görülen hastalıklar, insanların sağlığını olumsuz yönde etkiler. Nezle, grip, faranjit, larenjit, sinüzit, orta kulak iltihabı, bronşit ve zatürre gibi bu hastalıklar, soğuk havaların etkisiyle bağışıklık sistemini zorlar ve vücudu savunmasız bırakabilir.

    blog
  • Kasım 26, 2023

    Mor şampuan, saç rengini korumak veya istenmeyen sıcak tonları dengelemek için özel olarak formüle edilmiş özel bir saç bakım ürünüdür. Özellikle sarı, gümüş veya grimsi tonlara sahip saçları olan kişiler tarafından tercih edilmektedir.

    blog
  • Kasım 26, 2023

    Aloe vera, çok yönlü iyileştirici özellikleriyle bilinen ve pek çok alanda kullanılan bir bitkidir. Aloe vera, tıbbi kullanımlarının yanı sıra daha sağlıklı saçlara ve saç derisine katkıda bulunan vitamin, mineral ve enzimler içermesi nedeniyle saç bakımında da özel bir yere sahiptir.

    blog
  • Ekim 14, 2023

    Ylang Ylang yağı, “cananga odorata” ağacının çiçeklerinden elde edilen hoş kokusu ve tedavi edici özellikleriyle bilinen esansiyel bir yağdır. Ylang ylang yağı, özellikle cilde ve saça olmak üzere çok yönlü faydaları nedeniyle aromaterapi ve cilt bakımında sıklıkla kullanılmaktadır. Peki, ylang ylang yağı ve özellikleri nelerdir? Ylang ylang yağı faydaları nelerdir, ylang ylang yağı saça nasıl kullanılır, kokusu nasıldır gibi soruların cevaplarını birlikte keşfedelim.

    blog
  • Ekim 13, 2023

    Saçlar, güzel görünümün en önemli parçalarından biridir ve saç diplerinde oluşan problemler günlük hayatımızı ciddi anlamda etkileyebilmektedir. Saç diplerinde oluşan problemlerden kişilerin başına en sık gelen ve rahatsızlık veren problemlerden biri saç derisinde oluşan kabuklanma ve oluşan yaralardır. Saç derisinde tahriş ile soyulma sonrası meydana gelen kabuklanma ve yaralar, birçok çeşitli sebepten dolayı oluşabilmektedir.

    blog
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR