FarmaBLOG

  • Mart 05, 2024

    Pürüzsüz ve ışıltılı bir cilde ulaşmak birçok kişinin cilt bakımındaki hedefidir ve bu yolculuk iyi cilt bakımı alışkanlıklarından sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeye kadar pek çok seçimin birleşimini içerir.

    blog
  • Mart 05, 2024

    Vücudun sağlığı için çok önemli olan eser minerallerden biri selenyumdur. Metabolizmada, tiroitlerde ve bağışıklık sisteminde çok sayıda vücut işlevinde önemli bir rol oynar. Fındık, deniz ürünleri, yumurta gibi besinlerde bulunan selenyum mineralinin beslenme ile vücuda alınması veya mineral takviyeleri aracılığı ile tüketilmesi bu vücut işlevlerinin doğru şekilde sürdürülebilmesi için önemlidir.

    blog
  • Şubat 29, 2024

    Saç dökülmesi her yaştan ve cinsiyetten insanı etkileyen üzücü bir deneyimdir. Genetik, hormonal değişiklikler ve tıbbi durumlar dahil olmak üzere çeşitli faktörler saç dökülmesine neden olabilirken, vitamin eksiklikleri de saç dökülmesinde önemli bir rol oynayabilir. Bu yazımızda, önemli vitamin ve minerallerin saç sağlığı üzerindeki etkisini inceleyerek saç dökülmesinin hangi vitamin eksikliklerinden kaynaklı olabileceğini inceleyeceğiz.

    blog
  • Şubat 26, 2024

    Cilt bakımı yolculuğuna yeni çıkıyorsanız neler yapacağınızdan, hangi ürünleri kullanacağınızdan veya hangi sırayla uygulayacağınızdan emin değilseniz yeni başlayanlar için cilt bakımı önerilerimiz size yardımcı olacaktır.

    blog
  • Şubat 26, 2024

    Boy, genellikle fiziksel görünüşün önemli bir yönü olarak kabul edilir ve birçok kişi, özellikle çocukluk ve ergenlik döneminde, büyüme potansiyellerini en üst düzeye çıkarmanın yollarını arar. Omega-3 yağ asitleri açısından zengin olan balık yağı, beyin fonksiyonunu desteklemek, kalp sağlığını desteklemek ve inflamasyonu azaltmak da dahil olmak üzere sağlığa çok sayıda faydasıyla bilinir.

    blog
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR