FarmaBLOG

  • Ağustos 06, 2023

    Sağlıklı ve ışıltılı bir cildi korumak için cilt tipine uygun ürünlerle düzenli cilt bakımı şarttır. Cildinize bakım yapmanın en iyi zamanlarından biri ise canlandırıcı bir banyodan hemen sonrasıdır. Banyodan sonra cilt temizlenir ve ılık su gözeneklerinizi açarak cilt bakım ürünlerinin cilde daha iyi nüfuz etmesini sağlar. Bu yazıda, faydaları en üst düzeye çıkarmak ve parlak bir cilt elde etmek için banyodan sonra uyulması gereken temel cilt bakımı önerilerinden bahsedeceğiz.

    blog
  • Ağustos 06, 2023

    Sağlıklı ve ışıltılı bir cilde sahip olmak için düzenli ve uygun bir cilt bakım rutini sürdürmek şarttır. Cildimizin günlük olarak çeşitli çevresel faktörlere ve stres faktörlerine maruz kalmasının etkisiyle cildin ihtiyaçlarını karşılayan düzenli bir rutin oluşturmak oldukça önemlidir.

    blog
  • Temmuz 19, 2023

    Salisilik asit, cilt bakımında kullanılan ürünlerde günümüzde oldukça popülerlik kazanmış çok yönlü bir bileşendir. Doğal olarak genellikle beyaz söğüt ağacının kabuğundan elde edilen salisilik asit faydalı özelliklerinden dolayı çeşitli alanlarda kullanılmaktadır.

    blog
  • Temmuz 18, 2023

    İyi bir makyaj görünümünün en etkili adımlardan biri de göz makyajıdır. Zorlayıcı ve vakit alan bir adım olan göz makyajında bakışlarda derinlik ve güçlü ifade daha iyi bir görünüm sağlar.

    blog
  • Temmuz 18, 2023

    Genç görünen bir cilt ve ciltte canlılık arayışı ile yaşlanma karşıtı tekniklere olan ilgi günümüzde artmıştır. Yaşlandıkça vücudumuzda kırışıklıklar, cilt sarkmaları ve canlılığın azalması gibi gözle görülür değişikliklerle sonuçlanan doğal süreçler yaşanır.

    blog
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR