FarmaBLOG

  • Temmuz 06, 2023

    blog
  • Temmuz 06, 2023

    Badem yağı, sayısız sağlık ve güzellik faydaları nedeniyle son yıllarda özellikle cilt bakımı ve saç bakımında popüler olan doğal bir yağdır. Badem çekirdeklerinden çıkarılan bu çok yönlü yağ, temel besinler açısından zengin içeriğe sahiptir ve yüzyıllardır çeşitli kültürlerde tedaviler için kullanılmaktadır.

    blog
  • Temmuz 03, 2023

    Elma sirkesi, saç bakımı rutinlerinde sıklıkla tercih edilen doğal bir bileşendir. Yararlı özelliklerle dolu olan elma sirkesi, saçın sağlığını korumak için pek çok avantaj sunar.

    blog
  • Temmuz 03, 2023

    Mantar aknesi olarak da bilinen fungal akne, genellikle geleneksel akne ile karıştırılan yaygın bir cilt rahatsızlığıdır. Bakterilerin neden olduğu normal sivilcelerin aksine, mantar sivilceleri ciltte mayanın aşırı büyümesiyle tetiklenen sivilce türüdür.

    blog
  • Temmuz 03, 2023

    Siyah noktalar, kadın erkek fark etmeksizin birçok kişinin özellikle burun bölgesinde mücadele ettiği yaygın bir cilt sorunudur. Görünümünden rahatsız olunan bu küçük ve koyu lekelerin ortadan kaldırılması zor olabilir, ancak doğru bakımlar ile daha net, pürüzsüz bir cilt elde edebilirsiniz.

    blog
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR