FarmaBLOG

  • Ocak 29, 2024

    Günlük yaşamın karmaşasında, soğuk algınlığı gibi yaygın hastalıklar bazen günlük aktivitelerimizi etkileyebilir. Soğuk algınlığı, özellikle kış aylarında karşılaştığımız ve birçoğumuzun en az bir kez deneyimlediği bir hastalıktır.

    blog
  • Ocak 29, 2024

    Dengeli ve sağlıklı beslenme insan sağlığı açısından dikkat edilmesi gereken en önemli konuların başında geliyor. Her gün yenen yiyecekler vücuda gerekli enerjiyi sağlar ancak mikro besin maddeleri olan vitamin ve minerallerin de düzenli olarak vücuda alınması gerekir. Öncelikle vücutta üretilemeyen ve depolanamayan bazı vitaminleri besinler yoluyla almanız gerekir.

    blog
  • Ocak 29, 2024

    Günümüzde, sağlıklı bir yaşam sürdürmek ve hastalıklardan korunmak, bağışıklık sistemimizi güçlü tutmakla yakından ilişkilidir. Bağışıklık sistemini güçlendirmek, vücudu enfeksiyonlara karşı daha dirençli hale getirerek sağlığın korunmasına yardımcı olabilir. Bağışıklık sistemini desteklemek için alınabilecek bir dizi basit önlem ve alışkanlık bulunmaktadır.

    blog
  • Ocak 24, 2024

    Grip, solunum yollarını etkileyen ve genellikle kış aylarında salgınlar halinde yayılan bulaşıcı ve en sık rastlanan hastalıklardan biridir. İnfluenza virüsüne bağlı olarak ortaya çıkan grip, yüksek ateş, kas ve eklem ağrıları, öksürük, burun akıntısı, boğaz ağrısı gibi belirtilerle kendini gösterir. Her ne kadar çok sık rastlanan bir hastalık olsa da basit önlemler alarak grip riskini azaltmak ve grip salgınlarından korunmak mümkündür.

    blog
  • Aralık 25, 2023

    Kış aylarında sıklıkla karşılaşılan hastalıklardan biri olan bronşit, solunum yollarını etkileyen bir hastalıktır. Genellikle soğuk hava ve viral enfeksiyonlar nedeniyle ortaya çıkar ve akut veya kronik olabilir.

    blog
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR